Wildbrew Helveticus Pitch 10g BBE 10.2022
Lahti: Tilapäisesti loppu
Tuotekoodi: 2725228A
Hinta:
8,60
€
860
17,15 €
1715
Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 17,15 €
Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.
BBE 10.2022
WildBrew™ Helveticus Pitch on käyttövalmis kuivattu bakteerikulttuuri (Lactobacillus helveticus), joka tuottaa monenlaisia sour-oluttyylejä. Verrattuna WildBrew™ Sour Pitchiin, tämä Helveticus Pitch tuottaa voimakkaamman sitrusmaisen maun korkeammissa lämpötiloissa.
WildBrew™ Helveticus Pitchin annostelusuositus on 10 g/hl. Kaadetaan suoraan humaloimattomaan vierteeseen.
WildBrew™ Helveticus Pitch on osa laajempaa hapanoluen valmistuksen ratkaisuvalikoimaa, joka sisältää myös bioteknisen Saccharomyces cerevisiae -hiivan Mascoma Sourvisiae®, joka pystyy tuottamaan maitohappoa ja etanolia samanaikaisesti.
Lallemandin normaaleissa vierreolosuhteissa WildBrew™ Helveticus Pitch -bakteerit osoittavat:
Nopea pH-pudotus, joka voi olla valmis 2 päivässä (tyypillisesti 24-36 tunnin sisällä).
Korkea maitohappo vs. pienempi etikkahappotuotanto.
Tuoksu ja maku on sitrusmainen ja kirpeä, jossa on aavistus hedelmää.
WildBrew™ Helveticus Pichin optimaalinen lämpötila-alue happamien oluttyylien valmistuksessa on 38°C - 45°C.
Käymisnopeus, käymisaika ja pH:n pudotus riippuvat annostuksesta, bakteerien käsittelystä, käymislämpötilasta ja vierteen ravintoarvosta.
Lactobacillus helveticus on fakultatiivinen heterofermentatiivinen bakteerikanta.
Sisältö: 10g.
Annostus: 10g / 100 l.
WildBrew™ Helveticus Pitch on käyttövalmis kuivattu bakteerikulttuuri (Lactobacillus helveticus), joka tuottaa monenlaisia sour-oluttyylejä. Verrattuna WildBrew™ Sour Pitchiin, tämä Helveticus Pitch tuottaa voimakkaamman sitrusmaisen maun korkeammissa lämpötiloissa.
WildBrew™ Helveticus Pitchin annostelusuositus on 10 g/hl. Kaadetaan suoraan humaloimattomaan vierteeseen.
WildBrew™ Helveticus Pitch on osa laajempaa hapanoluen valmistuksen ratkaisuvalikoimaa, joka sisältää myös bioteknisen Saccharomyces cerevisiae -hiivan Mascoma Sourvisiae®, joka pystyy tuottamaan maitohappoa ja etanolia samanaikaisesti.
Lallemandin normaaleissa vierreolosuhteissa WildBrew™ Helveticus Pitch -bakteerit osoittavat:
Nopea pH-pudotus, joka voi olla valmis 2 päivässä (tyypillisesti 24-36 tunnin sisällä).
Korkea maitohappo vs. pienempi etikkahappotuotanto.
Tuoksu ja maku on sitrusmainen ja kirpeä, jossa on aavistus hedelmää.
WildBrew™ Helveticus Pichin optimaalinen lämpötila-alue happamien oluttyylien valmistuksessa on 38°C - 45°C.
Käymisnopeus, käymisaika ja pH:n pudotus riippuvat annostuksesta, bakteerien käsittelystä, käymislämpötilasta ja vierteen ravintoarvosta.
Lactobacillus helveticus on fakultatiivinen heterofermentatiivinen bakteerikanta.
Sisältö: 10g.
Annostus: 10g / 100 l.
Arvostele tämä tuote
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.