Tammilastu American medium toast 100g
Lahti: Varastossa
Tuotekoodi: 2725001
Hinta:
2,80
€
280
Amerikkalaiset tammilastut lisäävät viiniin tai olueen vaniljankaltaisia makuja. Medium-paahto antaa mantelimaisia ja karamellimaisia makuja. Heavy-paahto tuottaa pähkinäisemmän ja paahdetumman maun ja sitä käytetään lähinnä voimakkaissa ja täyteläisissä viineissä.
Annostus: 5-30g / 10l viiniä tai olutta.
Käsittelyaika: Muutamasta päivästä kolmeen kuukauteen.
Tammitynnyrikypsytyksen makua viiniin ja olueen. Viininvalmistuksessa tammilastut voi lisätä siiviläpussiin marjojen/hedelmien kanssa käymisen ajaksi (voimakkaampi maku) tai vaihtoehtoisesti ne voi lisätä siiviläpussissa viiniin kirkastumisen ajaksi (miedompi maku).
Oluenvalmistuksessa tammilastut voidaan lisätä joko suoraan käymisastiaan (kertakäyttöisessä siiviläpussissa) voimakkaimman alkukäymisen laannuttua, tai niistä voidaan pienessä vesimäärässä keittää ”teetä”, jota sitten lisätään käyneeseen olueen pienissä erissä ja välillä maistaen.
Vinkki: Jos haluat desinfioida tammilastut, laita ne tiiviiseen astiaan ja polta astian sisällä puolikas rikkiliuska. Anna seistä 15 minuuttia.
Annostus: 5-30g / 10l viiniä tai olutta.
Käsittelyaika: Muutamasta päivästä kolmeen kuukauteen.
Tammitynnyrikypsytyksen makua viiniin ja olueen. Viininvalmistuksessa tammilastut voi lisätä siiviläpussiin marjojen/hedelmien kanssa käymisen ajaksi (voimakkaampi maku) tai vaihtoehtoisesti ne voi lisätä siiviläpussissa viiniin kirkastumisen ajaksi (miedompi maku).
Oluenvalmistuksessa tammilastut voidaan lisätä joko suoraan käymisastiaan (kertakäyttöisessä siiviläpussissa) voimakkaimman alkukäymisen laannuttua, tai niistä voidaan pienessä vesimäärässä keittää ”teetä”, jota sitten lisätään käyneeseen olueen pienissä erissä ja välillä maistaen.
Vinkki: Jos haluat desinfioida tammilastut, laita ne tiiviiseen astiaan ja polta astian sisällä puolikas rikkiliuska. Anna seistä 15 minuuttia.
Arvostele tämä tuote
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.