PRESTO RAPARPERI Special jässats för rabarbervin
Lahtis: I lager
Produktkod: 2655407
Pris:
6,20
€
620
Filer
Jässats för hemvinsframställning. Speciellt framtagen för rabarbervin.
När man använder rabarber, skall man tillsätta den medföljande kalken (vinkrita) i vinmusten. Kalken binder oxalsyra som finns i rabarber. Kalken tillsätts i vinmusten genast i början.
Rensa och eventuellt skala (behövs inte om vinet får vara rödaktigt) rabarberstjälkarna och stycka dem i 1-2 cm bitar. Använd inte de gröna bladen.
Receptförslag medföljer.
När man använder rabarber, skall man tillsätta den medföljande kalken (vinkrita) i vinmusten. Kalken binder oxalsyra som finns i rabarber. Kalken tillsätts i vinmusten genast i början.
Rensa och eventuellt skala (behövs inte om vinet får vara rödaktigt) rabarberstjälkarna och stycka dem i 1-2 cm bitar. Använd inte de gröna bladen.
Receptförslag medföljer.
Innehåll: CHITOSAN (klarningsmedel från skaldjur), Jästnärsalt, Kalciumkarbonat, Vinjäst, Kiselsol, NatriumdiSULFIT (E223), Kaliumsorbat (E202), Enzymer, Skumdämpningsmedel.