Voss Kveik Ale Yeast 11g oluthiiva
Voss Kveik Ale Yeast, Lallemand
Kveik on norjalainen sana, joka tarkoittaa hiivaa. Perinteisesti kveik on säilötty kuivaamalla ja se on kulkenut sukupolvelta toiselle. LalBrew Voss -lajike tulee Sigmund Gjernesiltä Vossista, Norjasta.
Hyvin laaja lämpötila-alue (25-40°C). Erittäin nopea käyminen (jopa 2 päivää) mahdollista optimaalisessa lämpötilassa 35-40°C. Maku muuttuu hyvin vähän koko lämpötila-alueella.
Sopii norjalaistyylisiin farmhouse ale -oluihin, sekä neutraaleihin ale-oluihin, joissa toivotaan nopeaa käymistä.
Attenuaatio: Keski-Korkea
Alkoholinsieto: 12%
Flokkulaatio: Erittäin korkea
Käyttö: Voidaan sirotella vierteen pinnalle. Sekoita 30 minuutin jälkeen.
Annostus: 0,5-1g/l (1 pussillinen riittää 22 litraan - jos OG on yli 1.050, käytä 2 pussia).
Suositeltu käymislämpötila: 25-40°C.
Ainesosat: Oluthiiva, Emulgointiaine (E491), 11 g.
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.