Mangrove Jack's CR51 vinjäst 8g
Lahtis: I lager
Produktkod: 2109735
Pris:
2,90
€
290
BBE 8/2023
Saccharomyces Cerevisiae. Perfekt för lätta, unga, fruktiga röda viner. Har förmåga att producera sammetslena viner redan vid ung ålder. Framhäver bär-/fruktsmaker i vinet.
Skummar relativt lite vid jäsningen och producerar endast lite flyktiga syror och SO2-kombinationer.
Passar: Pinot Noir, Gamay, mm.
Alkoholtolerans: 14% ABV.
Användning: Strö över vinmusten och rör om efter 15 minuter.
Dosering: En påse räcker till 23 liter.
Jästemperatur: 16-24°C.
Saccharomyces Cerevisiae. Perfekt för lätta, unga, fruktiga röda viner. Har förmåga att producera sammetslena viner redan vid ung ålder. Framhäver bär-/fruktsmaker i vinet.
Skummar relativt lite vid jäsningen och producerar endast lite flyktiga syror och SO2-kombinationer.
Passar: Pinot Noir, Gamay, mm.
Alkoholtolerans: 14% ABV.
Användning: Strö över vinmusten och rör om efter 15 minuter.
Dosering: En påse räcker till 23 liter.
Jästemperatur: 16-24°C.