Sauermalz (acidulated) 1,5-5 EBC 1kg Weyermann
Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.
Hapanmallas. Alentaa mäskin, vierteen ja oluen pH:ta. Sisältää 1-2% maitohappoa. Käytetään parantamaan käymistä ja säilyvyyttä, lisäämään hapokkuutta, sekä vaalentamaan vaaleiden oluiden väriä. Maltaan pH noin 3,3-4,5.
Oluttyypit, mm: Pilsner, Light Beer, Schankbier, Vehnäoluet, Ale.
Käyttömäärä: 5% asti (happamissa Sour-oluissa 10% asti).
Väri (EBC): 2,5-12
Ainesosat: Mallastettu OHRA, maitohappo.
Englanninkielinen tuotekuvaus: Acidulated Malt. Lowers the pH of mash, wort and beer. Contains 1-2 % lactic acid. Enhances enzymatic activity in mash and improves extract efficiency. Lightens colour in pale brews. Enhances stability and extends shelf life of finished beer. Promotes well-rounded, complex beer flavour. Use up to 1-5 % (10 % for acidic beer styles).
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.