M66 Hophead Ale Yeast 10g öljäst
Lahtis: Tillfälligt slut
Produktkod: 2109583
Pris:
5,90
€
590
Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.
M66 Hophead Ale är en blandning av jäst och enzymer, som tagits fram för att förstärka de fruktiga aromerna från humlen. Jästen ger en välbalanserad och relativt neutral esterprofil medan enzymerna lyfter fram mer fruktiga kvaliteter från humlen. M66 Hophead Ale lämpar sig väl för de flesta sorters IPA och andra öltyper som torrhumlas.
De ingående enzymerna pektinas och beta-glukosidas klyver vissa av humlens aromatiska kolväten (främst terpener) som bildar ämnen med blommiga och fruktiga aromatiska egenskaper.
Attenuation: 74 - 82 %
Alkoholtolerans: 10 %
Flockulering: 4/5
Jästemperatur: 18-22°C (64-72°F)
Användning: Kan strös torr över vörtens yta. Rör om efter 15 minuter.
Dosering: 1 påse räcker till 23 liter (över 1.050 OG och/eller under 14°C, använd 2 påsar).
Innehåll: Öljäst, Emulgeringsmedel E491, 10 g.
De ingående enzymerna pektinas och beta-glukosidas klyver vissa av humlens aromatiska kolväten (främst terpener) som bildar ämnen med blommiga och fruktiga aromatiska egenskaper.
Attenuation: 74 - 82 %
Alkoholtolerans: 10 %
Flockulering: 4/5
Jästemperatur: 18-22°C (64-72°F)
Användning: Kan strös torr över vörtens yta. Rör om efter 15 minuter.
Dosering: 1 påse räcker till 23 liter (över 1.050 OG och/eller under 14°C, använd 2 påsar).
Innehåll: Öljäst, Emulgeringsmedel E491, 10 g.