Voss Kveik Ale Yeast 11g öljäst
Lahtis: I lager
Produktkod: 2108045
Pris:
5,90
€
590
Kveik är ett norskt ord för jäst. Traditionellt har kveik konserverats genom torkning och sedan fått gå från generation till generation. LalBrew Voss -sorten kommer från Sigmund Gjernes i Voss, Norge.
Har mycket brett temperaturområde (25-40°C). Mycket snabb jäsning (2 dagar) kan åstadkommas vid det optimala temperaturområdet 35-40°C. Smaken ändras väldigt lite över hela temperaturområdet.
Användning: Kan strös torr över vörtens yta. Rör om efter 30 minuter.
Dosering: 0,5-1g/l (1 påse räcker till 22 liter - om OG är över 1.050, använd 2 påsar).
Rekommenderad jästemperatur: 25-40°C.
Innehåll: Öljäst, Emulgeringsmedel E491, 11 g.
Har mycket brett temperaturområde (25-40°C). Mycket snabb jäsning (2 dagar) kan åstadkommas vid det optimala temperaturområdet 35-40°C. Smaken ändras väldigt lite över hela temperaturområdet.
Användning: Kan strös torr över vörtens yta. Rör om efter 30 minuter.
Dosering: 0,5-1g/l (1 påse räcker till 22 liter - om OG är över 1.050, använd 2 påsar).
Rekommenderad jästemperatur: 25-40°C.
Innehåll: Öljäst, Emulgeringsmedel E491, 11 g.