SafBrew BR-8 Jälkikäymishiiva 5g BBE 08/24
Lahti: Varastossa
Tuotekoodi: 2106021
Hinta:
5,90
€
590
10,90 €
1090
Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 10,90 €
Erikoisjälkikäymishiiva. Valmistaja Lesaffre.
SafBrew™ BR-8 on ensimmäinen Brettanomyces bruxellensis -hiiva, joka on saatavilla kuivattuna. Se tarjoaa kaikki "villin" Brett-hiivan makuedut paremmalla hallittavuudella ja luotettavuudella.
Erityisesti jälkikäymiseen pulloissa tai tynnyreissä valittu SafBrew™ BR-8 tuottaa fenolisia yhdisteitä, jotka luovat olueen erottuvan loppusilauksen, joka kehittyy ajan myötä oluen kypsyessä ja jossa on funkkisempia vivahteita (pihatto, hevonen, nahka…), jotka tasapainottavat mukavasti raikkaita hedelmäisiä tuoksuja.
Käyttö:
Ripottele hiiva vähintään 10x painonsa verran steriiliä 25-29°C vettä. Anna seistä 15-30 minuuttia ja sekoita sen jälkeen varovasti.
Lisää olueen jälkikäymissokeria 5-10 grammaa/litra. Kaada hiiva oluen sekaan ja pullota/astioi olut.
Hiilihapot ja aromit syntyvät 1-3 kuukauden kypsytyksen aikana. Viileämpi lämpötila pidentää kypsytysaikaa.
Annostus: 5-10g/hl.
Suositeltu kypsytyslämpötila: 15-25°C.
Ainesosat: Oluthiiva (Brettanomyces bruxellensis), Emulgointiaine (E491), 5 g.
SafBrew™ BR-8 on ensimmäinen Brettanomyces bruxellensis -hiiva, joka on saatavilla kuivattuna. Se tarjoaa kaikki "villin" Brett-hiivan makuedut paremmalla hallittavuudella ja luotettavuudella.
Erityisesti jälkikäymiseen pulloissa tai tynnyreissä valittu SafBrew™ BR-8 tuottaa fenolisia yhdisteitä, jotka luovat olueen erottuvan loppusilauksen, joka kehittyy ajan myötä oluen kypsyessä ja jossa on funkkisempia vivahteita (pihatto, hevonen, nahka…), jotka tasapainottavat mukavasti raikkaita hedelmäisiä tuoksuja.
Käyttö:
Ripottele hiiva vähintään 10x painonsa verran steriiliä 25-29°C vettä. Anna seistä 15-30 minuuttia ja sekoita sen jälkeen varovasti.
Lisää olueen jälkikäymissokeria 5-10 grammaa/litra. Kaada hiiva oluen sekaan ja pullota/astioi olut.
Hiilihapot ja aromit syntyvät 1-3 kuukauden kypsytyksen aikana. Viileämpi lämpötila pidentää kypsytysaikaa.
Annostus: 5-10g/hl.
Suositeltu kypsytyslämpötila: 15-25°C.
Ainesosat: Oluthiiva (Brettanomyces bruxellensis), Emulgointiaine (E491), 5 g.
Arvostele tämä tuote
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.