Entsyymi + kirkasteet
Lahti: Varastossa
Tuotekoodi: 2002400
Hinta:
3,60
€
360
Tiedostot
PEKTIININ HARMAANNUTTAMAN VIININ KIRKASTAMISEEN
Jos viini sameutuu kirkastusaineiden lisäyksen jälkeen, johtuu se todennäköisimmin siitä, että viinin raaka-aineissa on ollut huomattavan paljon pektiiniä, eikä kaikki ole ehtinyt käymisen aikana hajota. Viinissä olevan pektiinin reagoidessa kirkastuaineiden kanssa, tapahtuu ilmiö, joka näyttää siltä kuin viiniin olisi kaadettu maitoa.
Tässä apu tilanteeseen: Entsyymi hajottamaan viinissä jäljellä olevan pektiinin ja uudet kirkasteet, joilla viini saadaan kirkkaaksi.
Ainesosat 82g: KITOSAANI (kirkastusaine äyriäisten kuorista), Bentoniitti, Piihappoliuos, Entsyymi.
Arvostele tämä tuote
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.