Condessa Pektolaasi, entsyymi 4,3g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Lahti: Varastossa

Tuotekoodi: 2152230
Hinta: 1,90 190

Entsyymin tehtävänä on helpottaa hiivan toimintaa hajottamalla hedelmien pektiini (hyytelöaine). Entsyymin avulla hedelmistä saadaan enemmän mehua. Suositellaan kaikille muille hedelmille paitsi viinirypäleille (viinirypäleet eivät juurikaan sisällä pektiiniä).

Lisätään enintään 50C marja-/hedelmäsekoitukseen tai nesteseen. Korkeampi lämpötila neutraloi entsyymin.  

Toimii myös viileämmässä ja lisättynä hiivan kanssa, mutta vaikutusaikaa tulee lisätä. Lisää pussillinen 25 litran viinisatsin hedelmiin/marjoihin. Jos käytät runsaasti pektiiniä sisältäviä raaka-aineita, lisää toinen pussi. Voidaan käyttää myös käymisen jälkeen jos viini ei meinaa kirkastua pektiinin takia.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.